Az offline marketing is nyerő lehet neked, ha…

strand nő offline

Az offline marketing is nyerő lehet neked, ha…

Online marketing nélkül ma komoly hátrányban van a vállalkozásod, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne érdemes offline is jelen lenned. Annál is inkább, mert mindenki az online felé vonul, tehát egy jó ötlettel könnyen a figyelem középpontjába tudsz kerülni.

Összegyűjtöttünk pár ötletet, amivel nyerő húzás lehet az offline marketing.

Nyár van, jó idő – vidd ki a szabadba a termékedet!
Nincs az a célcsoport, aki ne lenne a szabadban, piacon, strandon, tereken, főleg ilyen hőségben. Keresd meg a célcsoportod fő helyét és menj ki! Adj élményt, erre mindig nyitottak az emberek, és ha egy nyereményt is adsz mellé, növeled az elköteleződést. Nincs az a korosztály, akibe ne lenne ott a gyerek.

Legyél ott rendezvényeken, fesztiválokon, sporteseményeken vagy bárhol, ahol a célközönséged megtalálható. Használd ki a szponzorációban rejlő lehetőségeket! (Ezeken a helyeken is indíthatsz játékokat.)

TV-s vagy rádió spotok is szerencsések lehetnek, ha tudod, hogy a buyer personád nézi, hallgatja és szereti az adott műsort.

Nagyon fontos, hogy ezeknek a hirdetéseknek a hangja vagy arca legyen mindig egy olyan személy, akivel azonosulni tudnak a vásárlóid.

Gyakrabban olvasunk újságot nyáron, strandra is szívesen visszük magunkkal. Egy jól célzott, jól szövegezett és figyelemfelkeltő grafikával ellátott hirdetés is jól célba tud találni.

Ne félj élni ezekkel a lehetőségekkel, egy jól átgondolt és megtervezett offline kampány versenyelőnyhöz is juttathat, kár lenne kihagyni.

szórólap tervezésKreatív ötletekért fordulj hozzánk, kérj ingyenes árajánlatot nyári grafikai tervezéshez! – még nem késő kihasználni az offline módszereket