Arculattervezés

komplett arculattervezés

Kérdések

 

  • Rendelkezik már teljeskörű arculattal, logóval vagy éppen a gondolati fázisnál jár és most indítaná vállalkozását?
  • Szüksége lenne logóra, nyomtatványok kreatív design kialakítására?
  • Inkább grafikai szakértelemre és tapasztalatra bízná az arculattervezést, logótervezést?

MIÉRT AZ ARCULATTERVEZÉS?

 

A cég arculata, logója többek között vizuális élményt ad az érdeklődők számára, sőt erősíti a külső, belső kommunikációt, a brandet magát is. A egyedi logótervezés ezáltal segíti a beazonosíthatóságot, megkülönböztethetőséget, érzelmet válthat ki és tükrözheti a szolgáltatás/termék minőségét.  Az egységes arculat a különféle platformokon, reklám- és kommunikációs felületeken, landing vagy weboldalakon elengedhetetlen, hiszen a cégről és a márkáról árulkodik.

logótervezés
vintage grafikai tervezés

Megoldásunk

 

Induló vagy arculatot váltó cégek számára márkát építünk arculattervezéssel a legapróbb részletektől a színeken, tipográfián át a logóig, így kölcsönözve egyedi stílust az Ön cégének. Igény szerint elkészítjük arculati kézikönyvét, melyben minden kirakós a helyére kerül, hogy a későbbi tervezések során is egységes módon jelenhessen meg mindenhol.

AHOGYAN DOLGOZUNK

Célkitűzések

Elsőként konzultálunk Önnel az elképzelésekről, a színvilágról és feltérképezzük az elvárásokat, a megjelenésekkel kapcsolatos terveket.

Tervezés

A kreatív ötletelés után a tervek formákat öltenek és kezdetét veszi a grafikai tervezés, majd azt követik a módosítási körök ügyfél igények alapján.

Új arculat

A tervek végleges jóváhagyását követően indul el a cég kommunikációja/kampánya az új arculattal.

Tekintse meg csomagajánlatainkat

Kérjen ingyenes árajánlatot !