Fizetési feltételek

Az EMŐKE Marketing webshopban a szolgáltatási csomagajánlatok közül az alábbi fizetési módokkal tud vásárolni:

  • banki átutalás,
  • PayPal közvetlen fizetés.

A webáruházi szolgáltatási csomagajánlatoknál látható összegeknek áfatartalmuk nincs, mivel tevékenységünk alanyi adómentes.

 

BANKI ÁTUTALÁS

 

A választott szolgáltatás teljes összegének utalását a rendelés leadása, a rendelés visszaigazoló e-mailünk után indítsa el a részünkre az alábbi bankszámlaszámra.

Kedvezményezett neve: EGYED JÚLIA E.V.
Számlavezető bank: RAIFFEISEN BANK
Bankszámlaszám: 12010635-01533285-00100002

Fontos, hogy a közlemény rovatba írja be a rendelés azonosítóját, melyet a rendelés leadása után adunk meg Önnek, küldünk e-mailben is, sőt ezt az azonosítót bármikor megtekintheti a felhasználói fiókjában, amennyiben regisztrál.

Az előreutalás beérkezését követően rendelését feldolgozzuk és felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, majd ezt követően kezdjük meg a tervezést, munkát stb.

 

PAYPAL UTALÁS

 

Miután ellenőrizte rendelését, kattintson a Tovább a PayPalhoz gombra, ekkor átirányítjuk Önt a PayPal fizető oldalára. Lépjen be a PayPal azonosítójával és jelszavával, majd végezze el a tranzakciót!

Amennyiben e-mail címet adna meg a tranzakcióhoz, úgy kérem az alábbit adja meg a PayPal-ban: webshop@emokemarketing.hu

Az összeg beérkezését követően rendelését feldolgozzuk és elküldjük a további információkat az Ön részére a megadott elérhetőségekre.