Hirdetéskezelés

kampánykezelés eredményesen

Kérdések

 

  • Weboldala látogatottságát szeretné növelni vagy inkább a webáruházának több termékeladás a célja?
  • Netán ismertséget „generálna” kattintások által?
  • Azonban a hirdetésekért csak akkor fizetne, ha azok releváns látogatót, vásárlót vonzanak?

MIÉRT A KAMPÁNYKEZELÉS?

 

Az online marketingben egyre produktívabbak a kattintás alapú hirdetések mind a Google keresőben, mind a közösségi média csatornákon. Az Adwords, remarketing, Facebook, Linkedin, YouTube kampányok során a hirdetések szegmentálhatók, a megjelenések helye, időintervalluma beállítható és mérhetők az eredmények, konverziók.

ppc kampánykezelés
kampánykezelési statisztika

Megoldásunk

 

Kezeljük PPC (kattintásalapú-pay per click) hirdetéseit, közösségi média kampányokat hozunk létre, koordináljuk azokat, folyamatosan figyeljük és beállítjuk Google AdWords, YouTube, Facebook, Instagram stb. hirdetéseit. Ellenőrizzük a beállításokat, figyelemmel kísérjük a változásokat mind a hirdetésekben, mind a platformok újítását tekintve, hogy minél nagyobb konverziót, jobb eredményeket érhessünk el, így kérdés esetén Önnek érthető, naprakész információval szolgálhassunk.

AHOGYAN DOLGOZUNK

Feltérképezés

Értekezünk a céget érintő kampánycélokról, azok megvalósíthatóságáról, aktuális hatékonyságról, majd meglévő fiók esetén fiókszemlét tartunk a pontosabb ajánlattétel miatt.

Kampánystratégia

Felépítjük kampányai és cége kommunikációjának stratégiáját, elvégezzük a szükséges fiókbeállításokat, így elindulhatnak az ügyfélszerző kampányok.

Hirdetéskezelés

Folyamatosan kezeljük kampányait, módosítjuk a hirdetéseket, ha szükségeltetik, mérjük a hatékonyságot és igény szerint statisztikát készítünk.

Tekintse meg csomagajánlatainkat

Kérjen ingyenes árajánlatot !