Keresőoptimalizálás

seo laptopon

Kérdések

 

  • Javítaná a weblapjának helyezését a Google keresőben?
  • Vagy még több látogatót, vásárlót vonzana a weboldalára, webshopjának termékoldalára?
  • Esetlegesen szeretné megtámogatni keresőoptimalizálással meglévő vagy új weboldalát?

MIÉRT A SEO?

 

Az online marketing eszközök „Szent Gráljának” is lehetne nevezni a keresőoptimalizálást vagy angol nevén Search Engine Optimisation (röviden SEO). Az organikus (nem fizetett) találatok a keresőkben igazán hatékonyak, viszont belefektetett idő és ráfordítás szükséges a jó pozíció eléréséhez, a helyezés megtartásához pedig a folyamatos SEO munka is hozzá tud járulni.

seo összetétele
seo weboldalra

Megoldásunk

 

Az aktuális online, SEO trendeket követve elvégezzük a weboldalak, webshopok keresőoptimalizálását beleértve az alapvető beállításokat, módosításokat, átirányításokat, segítjük partnereinket a „csúcsra” juttatni a keresőben, jó pozíciójuk megtartásában és kifejezetten a Google számára is tetsző (white hat SEO) módszereket alkalmazunk. Azonban felhívjuk a figyelmét, hogy a keresőoptimalizálási folyamat hosszabb és lassabban térül meg, mint a fizetett (PPC-kattintásalapú) hirdetések esetében, vagyis ha Ön azonnali, ámde átmeneti eredményhez ragaszkodik, akkor az AdWords hirdetéseket, közösségi média kampányokat javasoljuk.

AHOGYAN DOLGOZUNK

Kulcsszó célok

Első lépésként konzultálunk a célokról, a korábbi eredményekről és jövőbeli tervekről, hogy mely kulcsszavakra szeretne cégével a Google keresőben jobb helyezést elérni.

Elemzés

Elemezzük weblapját menüpontokkal, tartalommal együtt és ajánlatot teszünk az esetleges kulcsszavakra, stratégiára. Új weblap esetében ajánlatot küldünk a beállításokra vonatkozóan.

Optimalizálás

A beállítások, módosítások elvégzése után folyamatosan dolgozunk az oldalon, hogy adott időintervallumban a meghatározott kulcsszavak elérhessék a jobb helyezést a keresőben.

Tekintse meg csomagajánlatainkat

Kérjen ingyenes árajánlatot !