Kreatív szövegírás

blog

Kérdések

 

  • Kreatív szövegre, minőségi, egyedi tartalomra vágyik weboldalán, hírlevelében vagy oldala cikkeiben?
  • Valami plusz felfrissülést szeretne cége tartalomkommunikációjában?
  • Netán csak egyszerűen érzi, hogy cégének szüksége van valami extrára, amitől még hatékonyabb és látogatócsábítóbb lesz?

Miért a content marketing?

 

Az online tartalom egyre nagyobb teret hódít, a kreatív szövegírás segít odavonzani a látogató figyelmét a cég termékeire, szolgáltatásaira vásárlásra ösztönözve őt, sőt aktív piaci jelenlétet is eredményezhet. A weboldalak/webshopok különféle témájú, kreatív, ötletes blogokkal csábítják a célcsoportot a minél több tartalom fogyasztására különféle kommunikációs csatornákon keresztül. A tömegből kitűnni tartalommarketing stratégiával, kreatív szöveggel és egyediséggel is lehet.

content marketing
kreatív szövegírás

Megoldásunk

 

Egyedileg megfogalmazott, az Ön cégére és célközönségére szabott kreatív szövegírással foglalkozunk (hírlevél megírásától a cikkírásokon át közösségi média posztszövegeken keresztül a weboldalak, webáruházak teljes tartalmának szövegalkotásáig).Online esetben a Google által elvárt minőségi tartalom hívei vagyunk, elszántan törekszünk arra, hogy valódi és nem duplikált tartalmakat írjunk így biztosítva igazi felhasználói élményt az olvasóinknak.

AHOGYAN DOLGOZUNK

Célkitűzések

Konzultálunk Önnel cége szövegírással, tartalommal kapcsolatos céljairól, szempontokról és a jövőbeli víziókról.

Stratégiai terv

A tervezési fázisban kommunikációs stratégiát alkotunk versenytárselemzéssel párosítva az adott szakmai tudás növelése érdekében.

Tartalomközlés

A szöveges tartalmak írása, módosítása, jóváhagyása után történik a tartalom, cikkek publikálása monitorozással karöltve.

Tekintse meg csomagajánlatainkat

Kérjen ingyenes árajánlatot !