Marketing-tanácsadás

marketing információgyűjtés

Kérdések

 

  • Cége indulófélben van vagy nem tudja merre tartson a vállalkozása?
  • Tervei vannak a cég fellendítésében és inkább marketing szakértői segítséget kérne?
  • Esetleg arculat, üzleti startégia, kommunikáció váltás fordult meg a fejében?

Miért a marketing konzultáció?

 

A marketing szakma igazán szerteágazó, kreatív és nagyon színes, azonban a megfelelő célközönséget elérni hatékony stratégia alkotással, megfelelő kommunikációval, eszközökkel és egyedi, felismerhető arculattal lehet. Az információk megszerzése autodidakta módon vagy a marketing szakma, eszközök feltárása online, offline nem feltétlenül eredményez stratégiai szemléletet, rendszer szintű gondolkodást vagy az eszközök, azok hatékonyságának ismeretét. Azonban nagyon jó pluszot és alapot tud adni.

marketing tanácsadás
marketing találkozó

Megoldásunk

 

Segítünk a vállalkozása elindítása vagy fellendítése érdekében a kommunikációs marketing stratégia megalkotásával, adott szektorra vonatkozó versenytárselemzést végzünk, pozícionáljuk a termékét/szolgáltatását és eszközöket ajánlunk, igény esetén költségvetéssel, hogy segítsük döntése meghozatalában és az irány meghatározásában.

AHOGYAN DOLGOZUNK

Célkitűzések

Az Ön szempontjai és a mi szakértelmünk párosításával lefixálásra kerülnek a célok, így kezdetét veheti a tervezési fázis.

Marketing stratégia

Auditáljuk a versenytársait, meghatározzuk a termék/szolgáltatás tulajdonságait és összeállítjuk a marketing stratégiáját eszközökkel együtt.

Marketingterv

A komplett stratégia elkészültekor átadjuk Önnek a cége marketingkommunikációs tervét, illetve igény szerint meg is valósítjuk.

Tekintse meg csomagajánlatainkat

Kérjen ingyenes árajánlatot !