Rólunk

egyedi tervezés

EGYEDISÉG

Munkafolyamatainkra jellemző, hogy egyedileg tervezett, az Ön cégére szabott terveket készítünk és állítjuk fel a kommunikációs stratégiát.

emberek fogaskerekekben

RENDSZERALKOTÁS

Az online webes és offline marketingeszközöket rendszerben látjuk, íly módon alkotjuk meg a kampányokat, építjük fel pl. a weboldalakat is.

versenyfutás a versenytársakkal

ÖNFEJLESZTÉS

A folyamatosan változó online térben fejlesztjük tudásunkat, hogy mindig naprakész információval, lehetőségekkel láthassuk el ügyfeleinket.

A név születése

Az EMŐKE, mint márkanév Egyedi Marketing Ötletek KivitelezésE szavakból került megalkotásra, s így lett az álomból ötlet, az ötletből valós vállalkozás. Az angyali szárnyak, a logó létrejöttét, mint ahogy a szlogent is “a szárnyai alá veszi a Marketinget” eredetileg rajzfilmek ihlették és a marketing szakma adta hozzá azt a bizonyos pluszt.

A kezdetek

A 2010-es években kezdtük meg működésünket, először offline marketing volt a fő területünk, arculatot, logókat és nyomtatott szóróanyagokat terveztünk, illetve kiállításokon való megjelenést koordináltunk. Az online marketing felé kezdtünk jobban orientálódni, már hónapról-hónapra mind nagyobb lelkesedéssel, tudásszomjjal tanultunk és egyre többet tapasztaltunk.

Napjainkban

Az évek alatt a bővülő partneri körünknek köszönhetően a portfóliónk is kiszélesedhetett több online marketing eszközzel, mint a webfejlesztés, a keresőoptimalizálás, az online kampánykezelés, közösségi média marketing stb. Mára már szakértőkkel (grafikus, webfejlesztő, szövegíró, kampánymenedzser, közösségi média oldalkezelő) együttműködve valósítjuk meg az ötleteket és segítjük partnereinket célközönségük, de nem utolsó sorban a nagyobb hatékonyság elérésében.

142361

Átadott weblap HTML sor

1391

Publikált közösségi poszt

253780

Karakter szövegírás

Egyed Júlia
ügyvezető / online marketing szakértő

Az EMŐKE Marketing vállalkozás ötletadója, megalapítója, aki az online és offline marketing kampányokat koordinálja, menedzseli és az ügyfelekkel tartja a kapcsolatot.