Az offline marketing is nyerő lehet neked, ha…

Az offline marketing is nyerő lehet neked, ha…

Online marketing nélkül ma komoly hátrányban van a vállalkozásod, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne érdemes offline is jelen lenned. és használni az offline marketing eszközöket. Annál is inkább, mert mindenki az online felé vonul, tehát egy jó ötlettel könnyen a figyelem középpontjába tudsz kerülni.

Összegyűjtöttünk pár ötletet, amivel nyerő húzás lehet az offline marketing.

Nyár van, jó idő – vidd ki a szabadba a termékedet!
Nincs az a célcsoport, aki ne lenne a szabadban, piacon, strandon, tereken, főleg ilyen hőségben. Keresd meg a célcsoportod fő helyét és menj ki! Adj élményt, erre mindig nyitottak az emberek, és ha egy nyereményt is adsz mellé, növeled az elköteleződést. Nincs az a korosztály, akibe ne lenne ott a gyerek.

Legyél ott rendezvényeken, fesztiválokon, sporteseményeken vagy bárhol, ahol a célközönséged megtalálható. Használd ki a szponzorációban rejlő lehetőségeket! (Ezeken a helyeken is indíthatsz játékokat.)

TV-s vagy rádió spotok is szerencsések lehetnek, ha tudod, hogy a buyer personád nézi, hallgatja és szereti az adott műsort.

Nagyon fontos, hogy ezeknek a hirdetéseknek a hangja vagy arca legyen mindig egy olyan személy, akivel azonosulni tudnak a vásárlóid.

Gyakrabban olvasunk újságot nyáron, strandra is szívesen visszük magunkkal. Egy jól célzott, jól szövegezett és figyelemfelkeltő grafikával ellátott hirdetés is jól célba tud találni.

Ne félj élni ezekkel a lehetőségekkel, egy jól átgondolt és megtervezett offline kampány versenyelőnyhöz is juttathat, kár lenne kihagyni.

szórólap tervezésKreatív ötletekért fordulj hozzánk, kérj ingyenes árajánlatot nyári grafikai tervezéshez! – még nem késő kihasználni az offline módszereket