Miért hasznos a Google AdWords?

Miért hasznos a Google AdWords?

Ha beírod a cégedre legjellemzőbb kulcsszót a Google-be, hányadik helyen jelensz meg? Tételezzük fel, hogy kézműves csokoládé gyártásával foglalkozol. Ha sok találat van ezekre a kulcsszavakra, akkor lapozgatás árán találnak meg az érdeklődők.

Természetesen lapozgatni senki nem szeret. Mindenki gyorsan szeretné a legjobb találatokat, így az első vagy második oldalnál tovább alig jutnak páran.

A találati eredmények első néhány helyét azonban fizetett hirdetések találhatóak, és ez a Google Adwords.
Néhány perc ráfordított idővel és tudással létrehozható ugyanis egy hirdetés, aminek eredményeként mi is ott lehetünk a lista első 3-4 találati helyén. Nem számít, hogy eddig a második oldalon voltunk vagy a 100.-on!

További előnye, hogy kattintás alapú a fizetés, tehát, ha 5000 ember látta a hirdetésünket, de csak 5 kattintott rá, akkor is csak azt az 5 embert kell kifizetni.

Hogy mennyibe kerül az AdWords? Akár 50 forinttól a csillagos égig tehetünk limitet!

TIPP

Megfigyelhető, hogy az organikus találatokra többen kattintanak. Ezért érdemes minél előrébb kerülni hagyományos online módszerekkel is. Jó segítség ebben a tartalommarketing, melyről itt és itt írtunk bővebben.

adwords kampány tervezésGoogle AdWords hirdetés- és kampánykezeléssel kapcsolatban keress minket bátran elérhetőségeinken vagy kérj személyre szabott ajánlatot!