Turbózd fel Instagram fiókod 5 lépésben!

Instagram

Turbózd fel Instagram fiókod 5 lépésben!

1,5 millió felhasználót tudhat magáénak itthon is az Instagram. Egy percig sem kérdés, hogy a cégként is jelen kell lenned. Ehhez a jelenléthez adunk most 5 hasznos tippet!

1. Mutasd be a termékeidet!

Használat közben készíts képeket és posztold őket! Mi lehet hitelesebb annál, hogy a munkatársak is a termékeiteket használják?! De egy konzultációról, ügyféllel készült közös kép is pozitív hatást kelt.

2. Szivárogtass belsős képeket!

Az employer brandingről már írtunk, ehhez kapcsolódik ez a tipp is. Merd megmutatni a munkatársaidat meeting, kávézás vagy céges buli közben. Légy vonzó munkáltatóként is!

3. Vond be a követőidet!

Az Instagram Stories lehetőséget nyújt szavazásra. Egy új termék bevezető kampányába remekül beilleszthető, interaktív módon.

4. Adj valami plusz!

Ne posztold minden közösségi felületen ugyanazt! Miért követnének mindenhol, ha duplikált tartalommal találkoznak? Instán veheted lazábbra a stílust. Lazítsd ki a nyakkendőt!

5. Tartalomstratégiába illő kommunikáció

Ez egy haladó szintű tipp. Amikor megalkotod a tartalomstratégiádat (blog, közösségi kommunikáció, hírlevél), akkor kalkulálj az Instagrammal is. Ez megkönnyíti a munkádat, nem kell 2 naponta azon gondolkoznod, hogy mit posztolj. Plusz egységessé teszi a brandedet.

+TIPP

A képeid legyenek ízlésesek! Erőltetett, rosssz minőségű képek inkább riasztóak, mint hívogatóak. Mérd fel a buyer personád ízlését és azt vedd alapul, amikor kialakítod a céges Instagramod arculatát!

Tetszett a cikk? Oszd meg vagy írd meg véleményed ezzel kapcsolatban, fűzz a témához egyéb infót!